+381(21)6040-505 info@viljuskari-jovic.rs

Prodaja novih BAOLI viljuškara

Savršen odnos između kvaliteta i cene.

Baoli je proizvođač viljuškara i opreme za potrebe skladišta i magacina širom celog sveta! Osnovan je 2003. godine, a od 2009. godine je u vlasništvu KION grupe.

KION je vodeći evropski lider, a drugi u svetu kao proizvođač opreme za manipulaciju teretom. Poznat je takođe po brendovima: Linde, Still i Dematic. U potpunosti je restruktuirao Baoli proizvodne procese i doneo sa sobom najmodernije tehnologije, proizvedene u Nemačkoj, i to: komponente, tehnologije, procesni inženjering i proizvodne linije.

KION Baoli ima cilj da zadovolji potrebe kupaca koji tragaju za kvalitetnim i pouzdanim proizvodima, bez kompleksnih tehnologija, pri tom nudeći izuzetan odnos cene i kvaliteta, a zahvaljujući komponentama za koje KION GRUPA daje garanciju i šasijama koje se proizvode na Dalekom Istoku.

KION fabrika je nedaleko od Šangaja, zauzima površinu od oko 120.000m2 sa više od 700 zaposlenih. Fabrika raspolaže najmodernijim radionicama za proizvodnju, sklapanje i bojenje šasija.

Baoli Emea

BAOLI EMEA je osnovana 2017. godine sa ciljem da pokrije 86 tržišta na prostoru Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Trenutno ostvaruje prodaju viljuškara u 26 zemalja. BAOLI EMEA je kompanija koja raspolaže magacinskim prostorom na 14.000m2 u Italiji, sa stotinama viljuškara na lageru spremnih za isporuku. Magacin rezervnih delova spada u jedan od najvećih u Evropi i zauzima više od 10.000m2 prostora. KION BAOLI prodajnu mrežu čine dileri pažljivo birani u cilju obezbeđenja visokog nivoa prodaje & post-prodajnih usluga. BAOLI EMEA Akademija obučava dilere na svim neophodnim obrazovnim nivoima.

Dizel i LPG viljuškari

Električni viljuškari

Električni paletar

Paletni viljuškari

Staker (pogonski viljuškar)

Regalni viljuškari

Viljuškari birači

NAJPRODAVANIJI MODELI

Elektro paletari EP12WS i EP15WS

Jovic viljuskari

Jovic viljuskari

Jovic viljuskari

Elektro staker ES10-N01

Jovic viljuskari

 Jovic viljuskari

 Jovic viljuskari

Jovic viljuskari

Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka
+381(21)6040-505 | info@viljuskari-jovic.rs
viljuskari-jovic.rs